Verkkolaskun valitseminen maksutavaksi

Verkkokaupassamme voit valita maksutavaksi myös verkkolaskun ja se onkin hyvä tapa erityisesti tilaustarpeen ollessa jatkuvaa, koska laskutustiedot tarvitsee syöttää vain ensimmäisellä tilauskerralla. Verkkolasku tulee kassalla näkyviin vain kun on kirjautuneena tunnuksella, jolle on syötetty verkkolaskutustiedot. Tässä vielä ohje siihen:

 1. Luo tunnus verkkokauppaan
 2. Syötä kaikki tarvittavat tiedot. Varmistathan vielä organisaationne laskutuksesta ajantasaisen verkkolaskuosoitteen! Näin saamme laskut kerrasta menemään oikein.
 3. Tallenna tunnus ja varmista, että olet kirjautuneena
 4. Tilausta tehdessä kassalla pitäisi nyt olla näkyvissä maksuvaihtoehdoissa Verkkolasku. Mikäli sitä ei ole, varmista vielä, että olet kirjautuneena ja tunnuksella on sekä verkkolaskuosoite että välittäjän tunnus.
Huomaathan, että verkkolasku ei saavu välittömästi tilauksen tekemisen jälkeen, koska tarkistamme ne vielä manuaalisesti ennen lähettämistä.
  Ostoskorisi on tyhjä

  Toimitusehdot

  Päivitetty 24.8.2020

  1. Yleistä

  Näitä tilausehtoja sovelletaan tilauksiin, joissa asiakas tilaa Awanic Oy:ltä (myöhemmin ”Awanic”) digitaalisia palveluita. Asiakkaan on hyväksyttävä nämä tilausehdot, jotta asiakas voi käyttää Awanicin tarjoamia digitaalisia palveluita.

  Tilattu digitaalinen palvelu: LOVe – Lääkehoidon Osaaminen Verkossa -verkkokurssit (myöhemmin ”LOVe-verkkokurssit”) Awanic Oy:n toteuttamana Avaimet Käteen -palveluna. Avaimet käteen ­–palveluna tilattujen LOVe-verkkokurssien käyttöoikeus on voimassa 180 vuorokautta käyttäjän ensimmäisestä kirjautumiskerrasta LOVe-verkkokurssille. LOVe-verkkokursseja käytetään henkilökohtaisilla tunnuksilla.

  Palveluntarjoaja ja yhteystiedot: Palvelun tarjoaa Awanic. Yhteystiedot: Posti- ja käyntiosoite Rautatienkatu 20 C 26 33100 Tampere. Sähköpostiosoite love@awanic.fi. Puhelinnumero 010 2195 704 (arkisin 9:00-16:00).

  Digitaalisen palvelun hinta: Avaimet käteen -palveluna LOVe-verkkokurssien hinta perustuu voimassa olevaan hinnastoon. Hinnasto on nähtävissä palvelun verkkosivuilla osoitteessa http://laakeosaaminen.fi/#hinnasto.

  Digitaalisen palvelun asiakastuki: Asiakas voi olla yhteydessä Awanicin asiakastukeen puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköpostiosoite lovetuki@awanic.fi. Puhelinnumero 010 2195 704 (arkisin 9:00-16:00).

  LOVe -verkkokursseilla asiakas voi tilatuilla tunnuksilla opiskella kurssimateriaalia itsenäisesti sekä suorittaa LOVe-verkkokurssien tenttejä valvotusti.

  Avaimet käteen -palvelu on Awanicin ylläpitämä ja tarjoama verkkokoulutuspalvelu, jossa LOVe-verkkokurssit ovat asiakkaan käytössä tunnusten voimassaoloaikana. Tunnus LOVe-verkkokurssille on voimassa 180 vuorokautta lukien ensimmäisestä kirjautumisesta LOVe-verkkokurssille.

  Tilaajalla tarkoitetaan asiakasta, joka tilaa verkkokaupasta LOVe-verkkokursseja Avaimet käteen -palveluna itselleen tai toisille osallistujille.

  Näitä toimitusehtoja sovelletaan Awanicin ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Awanicilla on oikeus päivittää toimitusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia toimitusehtoja. Toimitusehdot ovat näkyvissä www.laakeosaaminen.fi -verkkosivustolla sekä tilausvahvistuksessa.

  Avaimet käteen -palvelussa LOVe-verkkokurssien tilaaja vakuuttaa tilauksessa ilmoittamansa tiedot oikeiksi. LOVe-verkkokurssien suorittaminen toisen henkilön puolesta on kielletty.

  2. Tilauksen peruutusoikeus

  Digitaalisen palvelun peruuttamisoikeus koskee Avaimet käteen -palveluna tilattujen LOVe-verkkokurssien käyttöoikeuksia. Tilaajalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden sisällä tilauksen toimittamisesta. Tilauksen toimittamisella tarkoitetaan käyttäjätunnuksen toimittamista osallistujalle sekä toimitusvahvistuksen toimittamista tilaajalle. Tilaajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu tilaajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta. Digitaalisen sisällön toimittaminen alkaa, kun osallistuja kirjautuu ensimmäisen kerran oppimisalustalle. 

  Peruutusilmoitus tulee tehdä kirjallisesti Awanicin asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen lovetuki@awanic.fi.

  3. Vaihto-oikeus

  Tilaajalla on vaihto-oikeus tilauksiinsa seuraavien ehtojen mukaisesti: 

  Tilattu käyttöoikeus LOVe-verkkokurssiin voidaan vaihtaa toisen LOVe-verkkokurssin käyttöoikeuteen 60 vuorokauden sisällä tilauksen toimittamisesta, mikäli osallistuja ei ole aloittanut verkkokurssin käyttöä. Verkkokurssin käytön aloittamisen jälkeen vaihto-oikeus on voimassa 7 vuorokautta käytön aloittamisesta.

  Tilatun LOVe-verkkokurssin käyttöoikeus voidaan vaihtaa toiselle osallistujalle 60 vuorokauden sisällä tilauksen toimittamisesta, mikäli osallistuja ei ole aloittanut verkkokurssin käyttöä. Verkkokurssin käytön aloittamisen jälkeen vaihto-oikeus on voimassa 7 vuorokautta käytön aloittamisesta.

  Vaihto-oikeus päättyy yllä mainituista ehdoista poiketen välittömästi, jos osallistuja aloittaa LOVe-verkkokurssin tentin suorittamisen.

  Jos asiakkaalla on tarve siirtää käyttöoikeus toiseen LOVe-verkkokurssiin tai toiselle osallistujalle, asiakas voi olla yhteydessä Awanicin asiakastukeen. Awanic ohjeistaa asiakasta käyttöoikeuden siirtoon liittyvissä käytännöissä.

  4. Palvelun toimittaminen

  Awanic toimittaa käyttäjätunnuksen osallistujalle tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jokaisella osallistujalla on oltava oma sähköpostiosoite, johon käyttäjätunnus toimitetaan. Awanic vastaa käyttäjätunnuksen lähettämisestä tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilaaja vastaa ilmoitettujen sähköpostiosoitteiden toiminnasta. Awanic pyrkii toimittamaan tilatun palvelun viimeistään kahden arkipäivän päästä tilauksesta.

  5. Palvelun käyttö ja käyttöoikeudet materiaaliin

  Tilattuja LOVe-verkkokursseja voi opiskella ja tenttiä tilatulla tunnuksella 180 vuorokautta käytön aloituksesta lukien. Asiakas tarvitsee palvelun käyttämiseen sähköpostiosoitteen, internet-yhteyden sekä internet-selaimen. Palvelu toimii nykyaikaisilla selaimilla, kuten esimerkiksi Google Chromella ja Mozilla Firefoxilla. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta asiakkaalla käytössä olevan laitteen ja LOVe-verkkokurssien yhteensopimattomuusongelmista. Asiakas voi tiedustella tarkempia tietoja yhteensopivuusvaatimuksista Awanicin asiakastuesta.

  Mikäli palvelun käytössä ilmenee ongelmia, asiakas voi olla yhteydessä Awanicin asiakastukeen. Awanic tekee ajoittain huoltotoimenpiteitä, jotka saattavat aiheuttaa hetkittäisiä käyttökatkoja palveluun. Jos Awanicin huoltotoimenpiteistä johtuva palvelun käyttökatko aiheuttaa asiakkaalle haittaa, voidaan asiakkaan käyttöoikeutta LOVe-verkkokurssilla jatkaa käyttökatkon keston verran. Awanic ei vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista käyttökatkoista.

  LOVe-verkkokurssien materiaali on tarkoitettu vain verkkokurssien osallistujien henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kopioiminen, levittäminen tai muu jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Awanicilla on oikeus sulkea asiakkaan käyttäjätunnus, mikäli käyttäjätunnuksella havaitaan väärinkäytöksiä.

  6. Laskutus

  Tilaajan on ilmoitettava laskutus- tai maksutiedot tilauksen yhteydessä. Tilaaja vastaa ilmoittamiensa laskutustietojen oikeellisuudesta. Awanic pidättää oikeuden keskeyttää asiakkaalta LOVe-verkkokurssien käyttöoikeuden, mikäli asiakkaan ilmoittamat laskutustiedot ovat virheelliset tai asiakas ei maksa Awanicin lähettämää laskua tilauksesta.